Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJAILMOITUS

Päivitetty viimeksi 01. joulukuuta 2023

Yritystiedot

Ciao! PIZZA & BURGER OY

Näyttelijäntie 14

Helsinki 00400, Suomi

Y-tunnus: 3395371-3,

Yhteystiedot

Ciao! PIZZA & BURGER OY
Näyttelijäntie 14, Helsinki 00400, Suomi
sähköposti:  info@ciaopizzaburger.fi
puhelin: +358406836168

Kiitos, että valitsit olla osa yhteisöämme Ciao! PIZZA & BURGER OY:ssä (“Yritys”, “me”, “me”, “meidän”). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötietoihisi liittyvistä käytännöistämme, ota meihin yhteyttä edellä mainituilla yhteystiedoilla. Kun vierailet verkkosivuillamme ciaopizzaburger.fi (“verkkosivusto”), käytä tapauksen mukaan mobiilisovellustamme (“Sovellus”) ja yleisemmin mitä tahansa palveluistamme (“Palvelut”, mukaan lukien Verkkosivusto ja sovellus), arvostamme, että luotat meihin henkilötietosi. Otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti. Tällä tietosuojailmoituksella pyrimme selventämään sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Toivomme, että käytät jonkin aikaa lukeaksesi sen huolellisesti läpi, koska se on tärkeää. Jos tässä tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta palveluidemme käyttö välittömästi. Tämä tietosuojailmoitus koskee kaikkia Palvelujemme kautta kerättyjä tietoja (jotka, kuten yllä on kuvattu, sisältävät verkkosivustomme ja sovelluksemme), sekä kaikkiin niihin liittyviin palveluihin, myyntiin, markkinointiin tai tapahtumiin.

Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämiemme tietojen kanssa.

SISÄLLYSLUETTELO

 

  • MITÄ TIEDOT KERÄÄMME?
  • MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?
  • JAKAANKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?
  • KENEN KANSSA JAETTAAN TIETOSI?
  • KÄYTÄMME Evästeitä JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?
  • MITEN HÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUDUJASI?
  • KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME TIETOJASI?
  • MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?
  • KERÄÄMME ALAILAISILTA TIEDOT?
  • MITÄ TIETOSUOJASI OVAT?
  • SÄÄDÖT DONOT-TRACK OMINAISUUKSILLE
  • ONKO KALIFORNIAN ASUKAISILLA ERITYISIÄ YKSITYISYYDEN OIKEUDET?
  • PÄIVITTÄMME TÄMÄN ILMOITUKSEN?
  • MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?
  • MITEN VOI TARKISTAA, PÄIVITYS TAI POISTAA SINULLA KERÄIMME TIEDOT?

MITÄ TIEDOT KERÄÄMME?

Henkilötiedot, jotka annat meille

Lyhyesti: Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun rekisteröidyt Palveluihin, ilmaiset kiinnostuksesi saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistut Palveluiden toimintaan tai muuten otat meihin yhteyttä.

Keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi kanssamme ja Palveluissa, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:

Sinun toimittamat henkilötiedot . Keräämme nimiä; puhelinnumerot; sähköpostiosoitteet; postiosoitteet; käyttäjätunnukset; salasanat; yhteydenottoasetukset; yhteystiedot tai todennustiedot; laskutusosoitteet; ja muuta vastaavaa tietoa.

Maksutiedot. Saatamme kerätä tietoja, joita tarvitaan maksusi käsittelyyn, jos teet ostoksia, kuten maksuvälineen numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän suojakoodin. Kaikki maksutiedot tallennetaan Nordea Connectin, Bamboran ja Mobile Payn kautta. Löydät heidän tietosuojailmoituksensa linkit täältä:  https://www.nordea.com/en/general-terms-and-policies/privacy-policy.html  ,  https://www.bambora.com/en/ ca/privacy-policy/  ja  https://developer.mobilepay.dk/privacy  .

Sosiaalisen median kirjautumistiedot. Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden rekisteröityä meille käyttämällä olemassa olevia sosiaalisen median tilitietojasi, kuten Facebook-, Twitter- tai muu sosiaalisen median tili. Jos päätät rekisteröityä tällä tavalla, keräämme tiedot, jotka on kuvattu osiossa ”  MITEN KÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI? ” alla.

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.

Tiedot kerätään automaattisesti

Lyhyesti: Jotkin tiedot – kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet – kerätään automaattisesti, kun vierailet palveluissamme.

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit Palveluissa. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti , tiedot siitä, miten ja milloin käytät palveluitamme ja muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti Palvelujemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.

Kuten monet yritykset, myös keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla.

Keräämämme tiedot sisältävät:

  • Loki- ja käyttötiedot. Loki- ja käyttötiedot ovat palveluun liittyviä, diagnostiikka-, käyttö- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme keräävät automaattisesti, kun käytät palveluitamme ja jotka tallennamme lokitiedostoihin. Riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme, nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, laitetietojasi, selaimesi tyyppiä ja asetuksia sekä tietoja toiminnastasi Palveluissa (kuten käyttöön liittyvät päivämäärä-/aikaleimat, katsellut sivut ja tiedostot, haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten käyttämäsi ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten järjestelmän toiminta, virheraportit (joskus kutsutaan kaatumisvedoksiksi) ja laitteistoasetukset).
  • Laitteen tiedot. Keräämme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneesta, puhelimesta, tabletista tai muusta laitteesta, jolla käytät Palveluita. Käytetystä laitteesta riippuen nämä laitetiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai välityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, käyttöjärjestelmä ja järjestelmäkokoonpano tiedot.
  • Sijaintitiedot. Keräämme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai epätarkkoja. Keräämämme tiedon määrä riippuu palveluihin käyttämäsi laitteen tyypistä ja asetuksista. Saatamme esimerkiksi käyttää GPS:ää ja muita tekniikoita kerätäksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kieltäytyä näiden tietojen keräämisestä joko kieltämällä pääsyn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen käytöstä laitteeltasi. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kieltäytyä käytöstä, et ehkä voi käyttää tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.

Sovelluksemme kautta kerätyt tiedot

Lyhyesti: Keräämme tietoja push-ilmoituksistasi, kun käytät sovellusta.

Jos käytät sovellustasi, keräämme myös seuraavat tiedot:

  • Push-ilmoitukset. Saatamme pyytää lähettämään sinulle push-ilmoituksia, jotka koskevat tiliäsi tai tiettyjä Sovelluksen ominaisuuksia. Jos haluat kieltäytyä vastaanottamasta tämäntyyppisiä viestejä, voit poistaa ne käytöstä laitteesi asetuksista.

Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti sovelluksemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen, vianetsintään sekä sisäiseen analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat oikeutettuihin liikeetuihin, kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja/tai suostumukseesi.

Käytämme Palveluidemme kautta kerättyjä henkilötietoja erilaisiin alla kuvattuihin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin oikeutettujen liikeetujemme perusteella, tehdäksemme kanssasi sopimuksen tai suorittaaksemme sen suostumuksellasi ja/tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme. Ilmoitamme jokaisen alla luetellun tarkoituksen yhteydessä tarkat käsittelyperusteet, joihin luotamme.

Käytämme keräämiämme tai vastaanottamiamme tietoja:

  • Helpottaa tilin luomista ja kirjautumista. Jos päätät yhdistää tilisi kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tiliisi), käytämme tietoja, jotka annoit meidän kerätä näiltä kolmansilta osapuolilta helpottaaksemme tilin luomista ja kirjautumisprosessia sopimus. Katso alla oleva osio, jonka otsikko on ”  MITEN HÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUDUJASI? ” saadaksesi lisätietoja.
  • Suositelmien julkaisemiseen. Julkaisemme palveluissamme suosituksia, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Ennen kuin lähetämme suosittelun, hankimme suostumuksesi nimesi ja suosittelun sisällön käyttämiseen. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@ciaopizzaburger.fi ja muista mainita nimesi, suosittelun sijaintisi ja yhteystietosi.
  • Pyydä palautetta. Saatamme käyttää tietojasi palautteen pyytämiseen ja yhteydenottoon palveluidemme käytöstä.
  • Mahdollistaa käyttäjien välisen viestinnän. Saatamme käyttää tietojasi mahdollistaaksemme käyttäjien välisen viestinnän jokaisen käyttäjän suostumuksella.
  • Käyttäjätilien hallintaan. Saatamme käyttää tietojasi tilimme hallintaan ja sen pitämiseen toimintakunnossa.
  • Hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle. Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoja tuotteista, palveluista ja uusista ominaisuuksista ja/tai tietoja käyttöehtojemme, ehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Palvelujemme suojaamiseksi. Saatamme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää Palvelumme turvassa (esimerkiksi petosten valvontaan ja ehkäisyyn).
  • Ehtojen, ehtojemme ja käytäntöjemme toimeenpanemiseksi liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, lakien ja säädösten vaatimusten noudattamiseksi tai sopimukseemme liittyen.
  • Vastaamaan laillisiin pyyntöihin ja ehkäisemään vahinkoja. Jos saamme haasteen tai muun oikeudellisen pyynnön, saatamme joutua tarkastamaan hallussamme olevat tiedot päättääksemme, kuinka vastata.
  • Täytä ja hallinnoi tilauksiasi. Saatamme käyttää tietojasi Palveluiden kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen täyttämiseen ja hallinnointiin.
  • Järjestä arvontoja ja kilpailuja. Saatamme käyttää tietojasi palkintojen ja kilpailujen järjestämiseen, kun päätät osallistua kilpailuihimme.
  • Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista käyttäjälle. Saatamme käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.
  • Vastatakseen käyttäjien tiedusteluihin/tuen tarjoamiseen käyttäjille. Saatamme käyttää tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi ja ratkaistaksemme mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla Palveluidemme käytössä.
  • Lähettääksemme sinulle markkinointi- ja myynninedistämisviestejä. Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme käyttää meille lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, jos tämä on markkinointimieltymystesi mukaista. Keräämme henkilökohtaisia tietojasi esimerkiksi silloin, kun ilmaisemme kiinnostuksemme saada tietoja meistä tai palveluistamme, tilaamme markkinointia tai muuten otamme meihin yhteyttä. Voit kieltäytyä markkinointisähköposteistamme milloin tahansa (katso alla oleva kohta ”  MITÄ OVAT TIETOSUOJASI?  “).
  • Toimita kohdennettua mainontaa sinulle. Saatamme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme henkilökohtaista sisältöä ja mainoksia (ja tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta.

JAKAANKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?

Lyhyesti sanottuna: Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, jotta voimme noudattaa lakeja, tarjota sinulle palveluita, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme liiketoimintavelvoitteitasi.

Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietojasi seuraavan oikeusperustan perusteella:

  • Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Lailliset edut: Saatamme käsitellä tietojasi, kun se on kohtuudella välttämätöntä oikeutettujen liiketoimintaetujemme saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen täyttäminen: Jos olemme tehneet kanssasi sopimuksen, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme ehdot.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Voimme paljastaa tietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin sovellettavan lain, viranomaisten pyyntöjen, oikeudenkäynnin, oikeuden määräyksen tai oikeusprosessin noudattamiseksi, kuten vastauksena oikeuden määräykseen tai haasteeseen ( mukaan lukien vastauksena viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi).
  • Tärkeät edut: Saatamme paljastaa tietojasi, jos uskomme sen tarpeelliseksi tutkiaksemme, estääksemme tai ryhtyäksemme toimenpiteisiin koskien mahdollisia käytäntöjemme rikkomuksia, epäiltyjä petoksia, tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle ja laittomaan toimintaan, tai todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.

Tarkemmin sanottuna saatamme joutua käsittelemään tietojasi tai jakamaan henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Liiketoiminnan siirrot. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Myyjät, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolien toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluja meille tai puolestamme ja vaativat pääsyn näihin tietoihin tehdäkseen tätä työtä. Esimerkkejä ovat: maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimitus, isännöintipalvelut, asiakaspalvelu ja markkinointi. Voimme antaa valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää seurantatekniikkaa Palveluissa, mikä antaa heille mahdollisuuden kerätä tietoja puolestamme siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Palveluidemme kanssa ajan mittaan. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seuraamiseen, tietyn sisällön, sivujen tai ominaisuuksien suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan ymmärtämiseen. Ellei tässä ilmoituksessa mainita, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa heidän myynninedistämistarkoituksiin. Meillä on sopimukset tietojenkäsittelijöidemme kanssa, jotka on suunniteltu auttamaan henkilötietojesi suojaamisessa. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi tehdä mitään henkilötiedoillasi, ellemme ole ohjeistaneet heitä tekemään niin. He eivät myöskään jaa henkilötietojasi muiden organisaatioiden kanssa kuin me. He sitoutuvat myös suojaamaan puolestamme säilyttämiään tietoja ja säilyttämään niitä ohjeiden mukaan.
  • Tytäryhtiöt. Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojailmoitusta. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.

KENEN KANSSA JAETTAAN TIETOSI?

Lyhyesti: Jaamme tietoja vain seuraavien kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

Jaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraaville kolmansien osapuolien luokille. Jos olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella ja haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä alla olevassa osiossa ”  MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA? “

  • Tietojen analysointipalvelut
  • Maksujen käsittelijät
  • Suorituskyvyn seurantatyökalu
  • Käyttäjätilien rekisteröinti- ja todennuspalvelut
  • Verkkosivustojen isännöintipalveluntarjoajat
  • Sosiaaliset verkostot
  • Myynti- ja markkinointityökalut
  • Viestintä- ja yhteistyötyökalut

KÄYTÄMME Evästeitä JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?

Lyhyesti: Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on annettu evästeilmoituksessamme.

MITEN HÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUDUJASI?

Lyhyesti: Jos päätät rekisteröityä tai kirjautua palveluihimme sosiaalisen median tilillä, meillä voi olla pääsy tiettyihin sinuun liittyviin tietoihin.

Palvelumme voivat tarjota sinulle mahdollisuuden rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tilitietojasi (kuten Facebook- tai Twitter-kirjautumistunnuksiasi). Jos päätät tehdä tämän, saamme sosiaalisen median tarjoajaltasi tiettyjä profiilitietojasi. Saamamme profiilitiedot voivat vaihdella asianomaisen sosiaalisen median palveluntarjoajan mukaan, mutta usein ne sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi, ystäväluettelosi, profiilikuvasi sekä muita tietoja, jotka päätät julkaista tällaisella sosiaalisen median alustalla.

Käytämme saamiamme tietoja vain tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa tai jotka on muuten tehty sinulle selväksi asianomaisissa palveluissa. Huomaa, että emme hallitse emmekä ole vastuussa henkilötietojesi muusta käytöstä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tarjoajan toimesta. Suosittelemme, että luet heidän tietosuojailmoituksensa ymmärtääksesi, kuinka he keräävät, käyttävät ja jakavat henkilökohtaisia tietojasi ja kuinka voit määrittää tietosuoja-asetuksesi heidän sivustoillaan ja sovelluksillaan.

KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän ilmoituksen tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilötietojasi pidempään kuin sen ajan, jonka käyttäjillä on tili meillä.

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme kyseiset tiedot, tai jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), suojaamme tallentaa henkilötietosi ja eristää ne kaikesta jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?

Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttista turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, kyberrikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, henkilötietojen välittäminen Palveluihimme ja palveluistamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää Palveluita vain suojatussa ympäristössä.

KERÄÄMME ALAILAISILTA TIEDOT?

Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta.

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta. Käyttämällä Palveluita vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi tällaisen alaikäisen huollettavan henkilön Palveluiden käyttöön. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle 18-vuotiailta käyttäjiltä, deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipymättä arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet kerätä alle 18-vuotiaista lapsista, ota yhteyttä osoitteeseen  info@ciaopizzaburger.fi  tai muulla kohdassa 14 mainitulla yhteydenottotavalla.

MITÄ TIETOSUOJASI OVAT?

Lyhyesti: Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja niiden hallintaan. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.

Joillakin alueilla (kuten ETA ja Yhdistynyt kuningaskunta) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus (i) pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada niistä kopio, (ii) pyytää oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja (iv) tarvittaessa tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, käytä  yhteystietojajäljempänä (kohta 14). Käsittelemme ja toimimme kaikki pyynnöt sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Jos luotamme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla laillisilla käsittelyperusteilla kuin suostumuksella. Jos asut ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä:  http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm . Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat saatavilla täältä: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html  . Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojaoikeuksistasi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@ciaopizzaburger.fi.

Tilitiedot

Jos haluat milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai lopettaa tilisi, voit:

  • Ota yhteyttä kohdassa 14 olevilla yhteystiedoilla

Pyynnöstäsi lopettaa tilisi, poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme tai poistamme ne. Saatamme kuitenkin säilyttää joitakin tietoja tiedostoistamme petosten estämiseksi, ongelmien vianmäärittämiseksi, mahdollisten tutkimusten avustamiseksi, käyttöehtojemme noudattamiseksi ja/tai sovellettavien lakivaatimusten noudattamiseksi.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa Palvelujemme tiettyihin ominaisuuksiin tai palveluihin. Voit estää mainostajien kiinnostukseen perustuvan mainonnan Palveluissamme käymällä osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/  .

Sähköpostimarkkinoinnin kieltäminen

Voit peruuttaa markkinointisähköpostiluettelomme tilauksen milloin tahansa napsauttamalla lähettämiemme sähköpostien tilauksen peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Tämän jälkeen sinut poistetaan markkinointisähköpostilistalta – voimme kuitenkin edelleen olla sinuun yhteydessä esimerkiksi lähettääksemme sinulle palveluun liittyviä sähköposteja, jotka ovat tarpeen tilisi hallinnoinnissa ja käytössä, vastataksemme palvelupyyntöihin tai muihin asioihin. ei-markkinointitarkoituksiin. Jos haluat muuten kieltäytyä käytöstä, voit:

  • Ota meihin yhteyttä käyttämällä annettuja yhteystietoja.

SÄÄDÖT DONOT-TRACK OMINAISUUKSILLE

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (“DNT”) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittamaan tietosuoja-asetuksistasi, ettei online-selaustoimintojasi koskevia tietoja valvota ja kerätä. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä teknologiastandardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisenaan emme tällä hetkellä vastaa DNT-selaimen signaaleihin tai muihin mekanismeihin, jotka ilmoittavat automaattisesti valinnastasi olla jäljittämättä sinua verkossa. Jos online-seurantastandardi otetaan käyttöön, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa. 

ONKO KALIFORNIAN ASUKAISILLA ERITYISIÄ YKSITYISYYDEN OIKEUDET?

Lyhyesti: Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle on myönnetty erityiset oikeudet henkilötietojesi käyttöön.

Kalifornian siviililain pykälä 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä “Shine The Light” -laki, sallii Kaliforniassa asuvien käyttäjiemme pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ja maksutta tietoja henkilötietoluokista (jos sellaisia on) luovutettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joille olemme jakaneet henkilötietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kaliforniassa ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili Palveluun, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ei-toivotut tiedot, jotka julkaiset Palveluihin julkisesti. Pyydä tällaisten tietojen poistamista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja ja liittämällä mukaan tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tiedot eivät näy julkisesti Palveluissa, mutta otathan huomioon, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).

PÄIVITTÄMME TÄMÄN ILMOITUKSEN?

Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.

Saatamme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä “Revised” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tähän ilmoitukseen liittyen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@ciaopizzaburger.fi  tai postitse osoitteeseen:

Ciao! PIZZA & BURGER OY

Näyttelijäntie 14 Helsinki 00400, Suomi

MITEN VOI TARKISTAA, PÄIVITYS TAI POISTAA SINULLA KERÄIMME TIEDOT?

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne tietyissä olosuhteissa. Pyydä henkilötietojesi tarkistusta, päivittämistä tai poistamista osoitteessa  https://ciaopizzaburger.fi/oma-tili/