Käyttöehdot

KÄKÄYTTÖEHDOT

Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi 02. joulukuuta 2023

Yritystiedot

Ciao! PIZZA & BURGER OY

Näyttelijäntie 14,

Helsinki 00400, Suomi

Y-tunnus: 3395371-3, 

Yhteystiedot

Ciao! PIZZA & BURGER OY
Näyttelijäntie 14, Helsinki 00400, Suomi
sähköposti:  info@ciaopizzaburger.fi  
puhelin: +358406836168

EHDOT SOPIMUS

Nämä käyttöehdot muodostavat laillisesti sitovan sopimuksen, joka on tehty sinun joko henkilökohtaisesti tai yhteisön puolesta (“sinä”) ja Ciao! PIZZA & BURGER OY:n (“Yritys”, “me”, “me” tai “meidän”) välillä. pääsystäsi  ciaopizzaburger.fi   verkkosivustolle ja mihin tahansa muuhun mediamuotoon, mediakanavaan, mobiilisivustoon tai mobiilisovellukseen, joka liittyy, linkitetään tai muuten liittyy niihin (yhteisesti “Sivusto”). Hyväksyt, että käymällä Sivustossa olet lukenut, ymmärtänyt ja sitoutunut noudattamaan kaikkia näitä käyttöehtoja. JOS ET HYVÄKSY KAIKKIA NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA, SINÄ ON NIMENOMAISESTI KIELLETTY SINUA KÄYTTÄMESTÄ SIVUSTOA, JA SINUN ON VÄLITTÖMÄSTI LOPETTAVA KÄYTTÖ.

Täydentävät ehdot tai asiakirjat, jotka voidaan julkaista Sivustolla ajoittain, sisällytetään tähän nimenomaisesti viittauksina. Varaamme oikeuden oman harkintamme mukaan tehdä muutoksia tai muutoksia näihin käyttöehtoihin milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista päivittämällä näiden käyttöehtojen “Viimeksi päivitetty” -päivämäärän, ja luovut oikeudesta saada erityisilmoitus jokaisesta tällaisesta muutoksesta. On sinun vastuullasi tarkistaa nämä käyttöehdot säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla päivityksistä. Jatkaessasi Sivuston käyttöä päivitetyn käyttöehtojen julkaisemisen jälkeen, sinuun sovelletaan, ja sinun katsotaan tulleen tietoiseksi ja hyväksyneen muutetut käyttöehdot.

Sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi kenellekään henkilölle tai taholle millään lainkäyttöalueella tai maassa, jossa tällainen jakelu tai käyttö olisi lain tai määräysten vastaista tai jotka asettaisivat meille rekisteröintivaatimuksen kyseisellä lainkäyttöalueella tai maassa . Näin ollen henkilöt, jotka päättävät käyttää Sivustoa muista paikoista, tekevät sen omasta aloitteestaan ja ovat yksin vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, jos ja siinä määrin kuin paikalliset lait ovat sovellettavissa.

Sivusto on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää Sivustoa tai rekisteröityä sille.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Ellei toisin mainita, Sivusto on meidän omaisuuttamme ja kaikki lähdekoodimme, tietokannat, toiminnot, ohjelmistot, verkkosivustojen suunnittelut, ääni-, video-, teksti-, valokuvat ja grafiikka (yhteisesti “Sisältö”) ja tavaramerkit, palvelu. merkit ja niiden sisältämät logot (“merkit”) ovat meidän omistuksessamme tai hallinnassamme tai meille lisensoituja, ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakien sekä useiden muiden Yhdysvaltojen immateriaalioikeuksia ja vilpillistä kilpailua koskevien lakien, kansainvälisten tekijänoikeuslakien, ja kansainvälisiä sopimuksia. Sisältö ja merkit tarjotaan sivustolla “SELLAISENAAN” vain tiedoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin mainita, mitään Sivuston osaa eikä mitään sisältöä tai merkkejä ei saa kopioida, jäljentää, koota, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, julkisesti esitetty, koodattu, käännetty, lähetetty, jaettu, myyty, lisensoitu tai muuten hyödynnetty mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen ilman nimenomaista kirjallista lupaamme. Edellyttäen, että olet oikeutettu käyttämään Sivustoa, sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi käyttää Sivustoa ja ladata tai tulostaa kopio mistä tahansa Sisällön osasta, johon olet asianmukaisesti päässyt, vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. käyttää. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Sivustossa, Sisältössä ja Merkissä sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi käyttää Sivustoa ja ladata tai tulostaa kopio mistä tahansa Sisällön osasta, johon olet asianmukaisesti päässyt, vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Sivustossa, Sisältössä ja Merkissä sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi käyttää Sivustoa ja ladata tai tulostaa kopio mistä tahansa Sisällön osasta, johon olet asianmukaisesti päässyt, vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Sivustossa, Sisältössä ja Merkissä

KÄYTTÄJIEN EDUSTUKSET

Käyttämällä Sivustoa vakuutat ja takaat, että (1) kaikki lähettämäsi rekisteröintitiedot ovat oikeita, tarkkoja, ajantasaisia ja täydellisiä; (2) säilytät tällaisten tietojen paikkansapitävyyden ja päivität rekisteröintitiedot tarvittaessa viipymättä; (3) sinulla on oikeuskelpoisuus ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja; (4) et ole alaikäinen lainkäyttöalueella, jossa asut; (5) et käytä Sivustoa automatisoiduilla tai ei-inhimillisillä keinoilla, joko botin, skriptin tai muuten; (6) et käytä Sivustoa laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen; ja (7) Sivuston käyttö ei riko mitään sovellettavaa lakia tai määräystä. Jos annat tietoja, jotka ovat virheellisiä, epätarkkoja, epätäydellisiä tai epätäydellisiä,

KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI

Saatat joutua rekisteröitymään sivustolle. Suostut pitämään salasanasi luottamuksellisena ja olet vastuussa kaikesta tilisi ja salasanasi käytöstä. Varaamme oikeuden poistaa, vaatia takaisin tai muuttaa valitsemasi käyttäjänimen, jos katsomme oman harkintamme mukaan, että tällainen käyttäjätunnus on sopimaton, säädytön tai muuten vastenmielinen.

TUOTTEET

Teemme kaikkemme näyttääksemme mahdollisimman tarkasti Sivustolla saatavilla olevien tuotteiden värit, ominaisuudet, tekniset tiedot ja yksityiskohdat. Emme kuitenkaan takaa, että tuotteiden värit, ominaisuudet, tekniset tiedot ja yksityiskohdat ovat tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajantasaisia tai vapaita muista virheistä, ja elektroninen näyttösi ei välttämättä vastaa tarkasti tuotteen todellisia värejä ja yksityiskohtia. Tuotteet. Kaikki tuotteet ovat saatavuuden mukaan, emmekä voi taata, että tuotteita on varastossa. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen valmistus milloin tahansa mistä tahansa syystä. Kaikkien tuotteiden hinnat voivat muuttua.

OSTOT JA MAKSU

Tämä verkkokauppa käyttää maksupalveluntarjoajana Nordea Bank Oyj:tä (organisaationumero 2858394-9). Nordea vastaa maksun vastaanottamisesta, käsittelystä ja välittämisestä. Verkkomaksutapoja ovat korttimaksut Visa- ja MasterCard-korteilla, verkkopankkimaksut (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, OmaSp, S-Pankki, Ålandsbanken, Säästöpankki, Handelsbanked, Aktia, POP Pankki) ja Mobile Pay. Korttimaksut veloitetaan heti hyväksynnän jälkeen. Kaikki verkossa myytävät tuotteet ja palvelut sisältävät arvonlisäveron 24 %. Suostut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista sivuston kautta tehdyistä ostoksista. Sitoudut myös päivittämään viipymättä tili- ja maksutiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, maksutapa ja maksukortin viimeinen voimassaolopäivä, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa. Ostoksien hintaan lisätään arvonlisävero, jonka katsomme tarpeelliseksi. Voimme muuttaa hintoja milloin tahansa. Kaikki maksut suoritetaan euroissa. Suostut maksamaan kaikki ostoistasi kulloinkin voimassa olevat maksut ja mahdolliset toimituskulut ja valtuutat meidät veloittamaan valitsemasi maksupalveluntarjoajan kaikki tällaiset summat tilausta tehdessäsi. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset hinnoitteluvirheet, vaikka olisimme jo pyytäneet tai vastaanottaneet maksun. Pidätämme oikeuden hylätä kaikki Sivuston kautta tehdyt tilaukset. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilaukset, jotka on tehty samalta asiakastililtä tai saman asiakastilin alta, samalla maksutavalla ja/tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- tai toimitusosoitetta.

TOIMITUSPOLITIIKKA

Toimitamme normaalisti 3km säteellä myymälästämme. Tavoitteena on toimittaa toimitus 30 minuutissa. Ruuhka-aikoina aika voi olla myös 60 minuuttia.

VALITUS

Kaikki tämän verkkokaupan kautta tehdyt ostokset ovat EU:n valitussäädösten suojaamia ja niillä on täysi ja ilmainen kahden vuoden takuu. Lue lisää oikeuksistasi osoitteessa  https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_fi.htm  .

Asiakas on velvollinen esittämään ostokuittia, kuittia tai muuta todistetta ostopaikasta ja -ajasta palautuksen yhteydessä tai tavaran virhettä vaatiessaan.

Reklamaatiot käsitellään vain kirjallisesti. Vapaamuotoisen valituksen voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen  info@ciaopizzaburger.fi   tai kirjeitse yllä olevaan osoitteeseen.

KIELLETTY TOIMINNOT

Et saa käyttää tai käyttää Sivustoa mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, jota varten tarjoamme Sivuston saataville. Sivustoa ei saa käyttää mihinkään kaupalliseen toimintaan, lukuun ottamatta niitä, jotka olemme erityisesti tukeneet tai hyväksyneet.

Sivuston käyttäjänä sitoudut olemaan:

 1. Järjestelmällisesti hakematta tietoja tai muuta sisältöä sivustolta luodaksesi tai kokoaaksesi suoraan tai epäsuorasti kokoelmaa, kokoelmaa, tietokantaa tai hakemistoa ilman kirjallista lupaamme.
 2. Käyttää Sivustoa luvatta, mukaan lukien käyttäjien käyttäjänimien ja/tai sähköpostiosoitteiden kerääminen sähköisesti tai muilla keinoilla ei-toivottujen sähköpostien lähettämiseksi tai käyttäjätilien luominen automaattisilla keinoilla tai vääriin perustein.
 3. Käytä ostoagenttia tai ostoagenttia tehdäksesi ostoksia Sivustolla.
 4. Käytä Sivustoa tavaroiden ja palveluiden mainostamiseen tai myymiseen.
 5. Kiertää, poistaa käytöstä tai muuten häiritä Sivuston turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuudet, jotka estävät tai rajoittavat minkä tahansa Sisällön käyttöä tai kopioimista tai panevat täytäntöön rajoituksia Sivuston ja/tai sen sisältämän sisällön käytölle.
 6. Osallistu sivuston luvattomaan kehystykseen tai linkittämiseen.
 7. Huijaa, huijaa tai johda harhaan meitä ja muita käyttäjiä, erityisesti yrittäessäsi oppia arkaluontoisia tilitietoja, kuten käyttäjien salasanoja.
 8. Käytä tukipalvelujamme väärin tai lähetä vääriä ilmoituksia väärinkäytöksistä tai väärinkäytöksistä.
 9. Osallistu järjestelmän automatisoituun käyttöön, kuten komentosarjojen käyttämiseen kommenttien tai viestien lähettämiseen tai tiedon louhintaan, robotteihin tai vastaaviin tiedonkeruu- ja poimintatyökaluihin.
 10. Häiritse, häiritse tai aiheuta kohtuutonta taakkaa Sivustolle tai Sivustolle yhdistetyille verkoille tai palveluille.
 11. Yritä esiintyä toisena käyttäjänä tai henkilönä tai käyttää toisen käyttäjän käyttäjätunnusta.
 12. Myy tai muuten siirrä profiilisi.
 13. Käytä mitä tahansa sivustolta saatua tietoa toisen henkilön häiritsemiseen, hyväksikäyttöön tai vahingoittamiseen.
 14. Käytä Sivustoa osana pyrkimyksiämme kilpailla kanssamme tai muuten käyttää Sivustoa ja/tai Sisältöä mihin tahansa tuloja tuottavaan yritykseen tai kaupalliseen yritykseen.
 15. Purkaa, purkaa, purkaa tai kääntää takaisin mitään ohjelmistoa, joka sisältää tai jollakin tavalla muodostaa osan Sivustosta.
 16. Yrittää ohittaa kaikki Sivuston toimenpiteet, jotka on suunniteltu estämään tai rajoittamaan pääsyä Sivustolle tai mihin tahansa Sivuston osaan.
 17. Ahdistella, ärsyttää, pelotella tai uhkailla ketään työntekijäämme tai agenttiamme, joka on sitoutunut tarjoamaan sinulle minkä tahansa osan sivustosta.
 18. Poista tekijänoikeus- tai muita omistusoikeuksia koskeva huomautus mistä tahansa sisällöstä.
 19. Kopioi tai muokkaa Sivuston ohjelmistoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Flash, PHP, HTML, JavaScript tai muu koodi.
 20. Lataa tai lähetä (tai yritä ladata tai lähettää) viruksia, troijalaisia tai muuta materiaalia, mukaan lukien isojen kirjainten liiallinen käyttö ja roskapostitus (jatkuva toistuvan tekstin lähettäminen), joka häiritsee minkä tahansa osapuolen keskeytymätöntä käyttöä ja nauttimista Sivusto tai muuttaa, heikentää, häiritsee, muuttaa tai häiritsee Sivuston käyttöä, ominaisuuksia, toimintoja, toimintaa tai ylläpitoa.
 21. Lataa tai lähetä (tai yritä ladata tai lähettää) mitä tahansa materiaalia, joka toimii passiivisena tai aktiivisena tiedonkeruu- tai siirtomekanismina, mukaan lukien rajoituksetta selkeät grafiikan vaihtomuodot (“gifit”), 1×1 pikselit, verkkovirheet , evästeet tai muut vastaavat laitteet (kutsutaan joskus “vakoiluohjelmiksi” tai “passiivisiksi keräysmekanismeiksi” tai “pcmsiksi”).
 22. Käytä, käynnistä, kehitä tai levitä mitä tahansa automatisoitua järjestelmää, mukaan lukien rajoituksetta mikä tahansa hämähäkki, robotti, huijausapuohjelma, kaavin tai offline-lukija, joka käyttää Sivustoa, ellei se ole seurausta tavallisesta hakukoneen tai Internet-selaimen käytöstä. tai käyttää tai käynnistää luvattomia komentosarjoja tai muita ohjelmistoja.
 23. Mielestämme halventaa, tahrata tai muuten vahingoittaa meitä ja/tai Sivustoa.24. Käytä Sivustoa soveltuvien lakien tai määräysten vastaisella tavalla.

KÄYTTÄJIEN TUOMIOITA

Sivusto voi kutsua sinut keskustelemaan, osallistumaan blogeihin, viestitauluihin, online-foorumeihin ja muihin toimintoihin tai osallistumaan niihin, ja se voi tarjota sinulle mahdollisuuden luoda, lähettää, lähettää, näyttää, lähettää, esittää, julkaista, jakaa, tai lähettää meille tai Sivustolla sisältöä ja materiaaleja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekstiä, kirjoituksia, videoita, ääniä, valokuvia, grafiikkaa, kommentteja, ehdotuksia tai henkilökohtaisia tietoja tai muuta materiaalia (yhteisesti “Syötökset”). Sivuston muut käyttäjät voivat tarkastella lahjoituksia. Sellaisenaan kaikkia lähettämiäsi lahjoituksia voidaan käsitellä ei-luottamuksellisina ja ei-omistusoikeuksina. Kun luot tai asetat saataville lahjoituksia, vakuutat ja takaat, että:

 1. Tuotteidesi luominen, levittäminen, lähettäminen, julkinen esittäminen tai esittäminen ja käyttö, lataaminen tai kopioiminen eivät loukkaa eivätkä riko omistusoikeuksia, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuksiin, patentteihin, tavaramerkkeihin tai liikesalaisuuksiin. tai kolmannen osapuolen moraalisia oikeuksia.
 2. Olet sivuston luoja ja omistaja tai sinulla on tarvittavat lisenssit, oikeudet, suostumukset, julkaisut ja luvat käyttää ja valtuuttaa meidät, Sivusto ja muut sivuston käyttäjät käyttämään aineistoasi millä tahansa sivuston suunnittelemalla tavalla. ja nämä käyttöehdot.
 3. Sinulla on kirjallinen suostumus, vapautus ja/tai lupa jokaiselta tunnistettavissa olevalta yksittäiseltä henkilöltä sisällössäsi käyttää jokaisen sellaisen tunnistettavan yksittäisen henkilön nimeä tai identiteettiä, jotta sisältösi voidaan sisällyttää ja käyttää millä tahansa suunnitellulla tavalla. Sivustolla ja näillä käyttöehdoilla.
 4. Avustuksesi eivät ole vääriä, epätarkkoja tai harhaanjohtavia.
 5. Avustuksesi eivät ole ei-toivottua tai luvatonta mainontaa, myynninedistämismateriaaleja, pyramidihuijauksia, ketjukirjeitä, roskapostia, joukkopostituksia tai muita kehotusmuotoja.
 6. Avustuksesi eivät ole säädyttömiä, rivottomia, irstailevia, saastaisia, väkivaltaisia, häiritseviä, herjaavia, herjaavia tai muuten vastenmielisiä (meidän päätöksemme mukaisesti).
 7. Avustuksesi eivät pilkkaa, pilkkaa, väheksy, uhkaile tai loukkaa ketään.
 8. Avustuksiasi ei käytetä kenenkään muun henkilön häiritsemiseen tai uhkaamiseen (näiden termien laillisessa merkityksessä) eikä tiettyyn henkilöön tai ihmisluokkaan kohdistuvan väkivallan edistämiseen.
 9. Avustuksesi eivät riko mitään sovellettavaa lakia, asetusta tai sääntöä.
 10. Avustuksesi eivät riko minkään kolmannen osapuolen yksityisyyttä tai julkisuutta koskevia oikeuksia.
 11. Avustuksesi ei sisällä materiaalia, joka pyytää henkilökohtaisia tietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta tai hyödyntää alle 18-vuotiaita seksuaalisella tai väkivaltaisella tavalla.
 12. Avustuksesi eivät riko mitään sovellettavia lapsipornografiaa koskevia lakeja tai jotka on muuten tarkoitettu suojelemaan alaikäisten terveyttä tai hyvinvointia;
 13. Avustuksesi eivät sisällä loukkaavia kommentteja, jotka liittyvät rotuun, kansalliseen alkuperään, sukupuoleen, seksuaaliseen mieltymykseen tai fyysiseen vammaan.
 14. Avustuksesi eivät muuten loukkaa näiden käyttöehtojen tai sovellettavien lakien tai määräysten ehtoja tai linkitä materiaaliin, joka rikkoo näitä käyttöehtoja.

Kaikenlainen sivuston käyttö edellä mainittujen vastaisesti rikkoo näitä käyttöehtoja ja voi johtaa muun muassa sivuston käyttöoikeutesi irtisanomiseen tai keskeyttämiseen

TUKILUPA

tällaisia lahjoituksia sekä myöntää ja valtuuttaa edellä mainittujen alilisenssejä. Käyttö ja jakelu voi tapahtua missä tahansa mediamuodossa ja minkä tahansa mediakanavan kautta.

Tämä lisenssi koskee kaikkia nykyään tunnettuja tai myöhemmin kehitettyjä muotoja, tietovälineitä tai teknologiaa, ja se sisältää sinun nimesi, yrityksen nimesi ja franchising-nimesi soveltuvin osin sekä kaikki tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, logot, sekä antamasi henkilökohtaiset ja kaupalliset kuvat. Luovut kaikista lahjoituksissasi koskevista moraalisista oikeuksista ja takaat, että moraalisia oikeuksia ei muutoin ole esitetty lahjoituksissasi.

Emme vaadi omistusoikeutta lahjoituksiinne. Säilytät täyden omistusoikeuden kaikkiin lahjoituksiisi ja kaikkiin sisältöösi liittyviin immateriaalioikeuksiin tai muihin omistusoikeuksiin. Emme ole vastuussa mistään lausunnoista tai esityksistä, jotka olet antanut sivuston millään alueella. Olet yksin vastuussa sivustolle antamistasi lahjoituksista ja suostut nimenomaisesti vapauttamaan meidät kaikesta vastuusta ja pidättäytymään kaikista oikeudellisista toimista meitä kohtaan, jotka koskevat avustuksiasi.

Meillä on oikeus oman harkintamme mukaan (1) muokata, muokata tai muutoin muuttaa mitä tahansa Osallistumista; (2) luokitella uudelleen kaikki avustukset sijoittaakseen ne sopivampiin paikkoihin Sivustolla; ja (3) esiseuloa tai poistaa kaiken sisällön milloin tahansa ja mistä tahansa syystä ilman erillistä ilmoitusta. Meillä ei ole velvollisuutta valvoa lahjoituksiasi.

OHJEET ARVOSTELUA VARTEN

Voimme tarjota sinulle alueita sivustolla arvostelujen tai arvioiden jättämiseen. Kun lähetät arvostelun, sinun on noudatettava seuraavia ehtoja:

(1) sinulla tulee olla omakohtaista kokemusta arvioitavasta henkilöstä/yhteisöstä;

(2) arvostelusi eivät saa sisältää loukkaavaa kirosanoja tai loukkaavaa, rasistista, loukkaavaa tai vihamielistä kieltä;

(3) arvostelusi eivät saa sisältää syrjiviä viittauksia uskonnon, rodun, sukupuolen, kansallisen alkuperän, iän, siviilisäädyn, seksuaalisen suuntautumisen tai vamman perusteella;

(4) arvostelusi eivät saa sisältää viittauksia laittomaan toimintaan;

(5) sinun ei pitäisi olla sidoksissa kilpailijoihin, jos julkaiset negatiivisia arvosteluja;

(6) sinun ei tule tehdä johtopäätöksiä käytöksen laillisuudesta;

(7) et saa lähettää vääriä tai harhaanjohtavia lausuntoja; ja

(8) et saa järjestää kampanjaa, jossa rohkaistaan muita julkaisemaan positiivisia tai negatiivisia arvosteluja.

Voimme hyväksyä, hylätä tai poistaa arvosteluja oman harkintamme mukaan. Meillä ei ole minkäänlaista velvollisuutta seuloa arvosteluja tai poistaa arvosteluja, vaikka joku olisi sitä mieltä, että arvostelut ovat sopimattomia tai epätarkkoja. Emme tue arvosteluja, eivätkä ne välttämättä edusta mielipiteitämme tai minkään tytäryhtiöidemme tai kumppaniemme näkemyksiä. Emme ota vastuuta mistään tarkastelusta tai mistään tarkastuksesta johtuvista vaatimuksista, vastuista tai menetyksistä. Lähettämällä arvostelun annat meille ikuisen, ei-yksinomaisen, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, täysin maksetun, siirrettävän ja alilisensoitavan oikeuden ja lisenssin jäljentää, muokata, kääntää, lähettää millä tahansa tavalla, näyttää, esittää, ja/tai jakaa kaikkea arvosteluihin liittyvää sisältöä.

MOBIILISOVELLUKSEN KÄYTTÖOIKEUS

Käyttölupa

Jos käytät Sivustotarjontaa mobiilisovelluksen kautta, myönnämme sinulle peruutettavan, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, rajoitetun oikeuden asentaa ja käyttää mobiilisovellusta langattomiin elektronisiin laitteisiin, jotka omistat tai hallitset, sekä pääsyn ja käyttää mobiilisovellusta tällaisissa laitteissa tiukasti näiden käyttöehtojen sisältämän tämän mobiilisovelluksen lisenssin ehtojen ja ehtojen mukaisesti. Et saa:

(1) purkaa, kääntää, purkaa, yrittää johtaa sovelluksen lähdekoodia tai purkaa sen salausta;

(2) tehdä sovelluksesta muutoksia, mukautuksia, parannuksia, parannuksia, käännöksiä tai johdannaisia;

(3) rikkoa mitä tahansa sovellettavia lakeja, sääntöjä tai määräyksiä, jotka liittyvät pääsyyn tai sovelluksen käyttöön;

(4) poistaa, muuttaa tai peittää kaikki omistusoikeudelliset ilmoitukset (mukaan lukien ilmoitukset tekijänoikeuksista tai tavaramerkeistä), jotka olemme lähettäneet tai sovelluksen lisenssinantajat;

(5) käyttää sovellusta mihin tahansa tuloa tuottavaan yritykseen, kaupalliseen yritykseen tai muuhun tarkoitukseen, johon sitä ei ole suunniteltu tai tarkoitettu;

(6) asettaa sovellus saataville verkossa tai muussa ympäristössä, joka mahdollistaa useiden laitteiden tai käyttäjien pääsyn tai käytön samanaikaisesti;

(7) käyttää sovellusta sellaisen tuotteen, palvelun tai ohjelmiston luomiseen, joka kilpailee suoraan tai epäsuorasti sovelluksen kanssa tai jollakin tavalla korvaa sen;

(8) käyttää sovellusta automaattisten kyselyjen lähettämiseen mille tahansa verkkosivustolle tai ei-toivottujen kaupallisten sähköpostien lähettämiseen; tai

(9) käyttää mitä tahansa omistusoikeudellista tietoa tai mitä tahansa käyttöliittymäämme tai muuta immateriaaliomaisuuttamme sovelluksen kanssa käytettävien sovellusten, lisälaitteiden tai laitteiden suunnittelussa, kehittämisessä, valmistuksessa, lisensoinnissa tai jakelussa.

Apple- ja Android-laitteet

Seuraavat ehdot pätevät, kun käytät joko Apple Storesta tai Google Playsta hankittua mobiilisovellusta (kumpikin “sovellusten jakelija”) käyttääksesi Sivuston tarjouksia:

(1) sinulle mobiilisovelluksellemme myönnetty lisenssi on rajoitettu ei-siirrettäväksi lisenssiksi käyttää sovellusta laitteessa, joka käyttää Applen iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää soveltuvin osin ja soveltuvin osin kohdassa esitettyjen käyttösääntöjen mukaisesti. sovellettavat sovellusjakelijan palveluehdot;

(2) olemme vastuussa kaikkien mobiilisovellukseen liittyvien ylläpito- ja tukipalvelujen tarjoamisesta näiden käyttöehtojen sisältämän tämän mobiilisovelluksen lisenssin ehtojen mukaisesti tai muuten sovellettavan lain edellyttämällä tavalla, ja hyväksyt, että jokainen App Distributorilla ei ole minkäänlaista velvollisuutta tarjota mitään ylläpito- ja tukipalveluita mobiilisovelluksen suhteen;

(3) jos mobiilisovellus ei täytä soveltuvia takuuvaatimuksia, voit ilmoittaa asiasta sovellettavalle sovellusten jakelijalle, ja sovellusten jakelija voi ehtojensa ja käytäntöjensä mukaisesti palauttaa ostohinnan, jos sellainen on, kun mobiilisovellus on maksettu, ja sovellettavan lain sallimissa rajoissa Sovelluksen jakelijalla ei ole mitään muuta takuuvelvoitetta mobiilisovelluksen suhteen;

(4) edustat ja takaat, että (i) et ole maassa, joka on Yhdysvaltain hallituksen alaisen kauppasaarron alainen tai jonka Yhdysvaltain hallitus on nimennyt “terroristeja tukevaksi” maaksi ja (ii) et ole maassa joka on listattu Yhdysvaltain hallituksen kiellettyjen tai rajoitettujen osapuolten luetteloon;

(5) sinun on noudatettava sovellettavia kolmannen osapuolen sopimusehtoja käyttäessäsi mobiilisovellusta, esim. jos sinulla on VoIP-sovellus, et saa rikkoa heidän langatonta datapalvelusopimusta käyttäessäsi mobiilisovellusta; ja

(6) tunnustat ja hyväksyt, että sovellusten jakelijat ovat kolmansien osapuolien edunsaajia tämän näiden käyttöehtojen sisältämän mobiilisovelluksen lisenssin ehdoista ja että jokaisella sovellusten jakelijalla on oikeus (ja heidän katsotaan olevan hyväksynyt oikeuden) panna täytäntöön näiden käyttöehtojen sisältämän tämän mobiilisovelluksen lisenssin ehdot sinua vastaan niiden ulkopuolisena edunsaajana.

SOSIAALINEN MEDIA

Osana Sivuston toimintoja voit linkittää tilisi online-tileihin, jotka sinulla on kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa (jokainen tällainen tili, “kolmannen osapuolen tili”) joko: (1) antamalla kolmannen osapuolen tilisi kirjautumistiedot Sivuston kautta; tai (2) antaa meille pääsyn kolmannen osapuolen tiliisi sovellettavien ehtojen mukaisesti, jotka koskevat kunkin kolmannen osapuolen tilin käyttöä. Vakuutat ja takaat, että sinulla on oikeus paljastaa kolmannen osapuolen tilisi kirjautumistietosi meille ja/tai antaa meille pääsy kolmannen osapuolen tilillesi ilman, että rikot mitään ehtoja, jotka koskevat soveltuvan tilin käyttöä. Kolmannen osapuolen tili, ja velvoittamatta meitä maksamaan mitään maksuja tai asettamatta meille mitään Kolmannen osapuolen tilin kolmannen osapuolen palveluntarjoajan asettamia käyttörajoituksia. Myöntämällä meille pääsyn mille tahansa kolmannen osapuolen tileille, ymmärrät, että (1) voimme käyttää, asettaa saataville ja tallentaa (jos mahdollista) mitä tahansa sisältöä, jonka olet toimittanut ja tallentanut kolmannen osapuolen tilillesi (“sosiaalinen verkosto”). Sisältö”), jotta se on saatavilla Sivustolla ja sen kautta tilisi kautta, mukaan lukien rajoituksetta kaikki ystäväluettelot ja (2) voimme lähettää kolmannen osapuolen tilillesi ja saada sieltä lisätietoja siinä määrin kuin saat ilmoituksen, kun linkität. tilisi kolmannen osapuolen tilillä. Riippuen valitsemistasi kolmannen osapuolen tileistä ja sellaisille kolmannen osapuolen tileille määrittämiesi tietosuoja-asetusten mukaisesti, Kolmannen osapuolen tileihisi lähettämäsi henkilökohtaiset tunnistetiedot voivat olla saatavilla sivustollasi ja tililläsi. Huomaa, että jos kolmannen osapuolen tili tai siihen liittyvä palvelu ei ole käytettävissä tai kolmannen osapuolen palveluntarjoaja katkaisee pääsymme tällaiseen kolmannen osapuolen tiliin, sosiaalisen verkoston sisältö ei ehkä ole enää saatavilla Sivustolla ja sen kautta. Voit milloin tahansa poistaa käytöstä sivustollasi olevan tilisi ja kolmannen osapuolen tilien välisen yhteyden. HUOMAA, ETTÄ SUHTETTASI KOLMANSIEN OSAPUOLEN TILEIHIN LIITTYVIEN KOLMANSIEN OSAPUOLEN PALVELUN TARJOAJIEN KANSSA SÄÄNTÄVÄT AINOASTAAN SOPIMUKSESI KOLMANSIEN PALVELUN TARJOAJIEN KANSSA. Emme yritä tarkistaa minkään sosiaalisen verkoston sisältöä mihinkään tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tarkkuuden, laillisuuden, tai loukkaamattomuus, emmekä ole vastuussa mistään sosiaalisen verkoston sisällöstä. Hyväksyt ja hyväksyt sen, että voimme käyttää kolmannen osapuolen tiliin liittyvää sähköpostiosoitetta ja mobiililaitteeseesi tai tablettitietokoneellesi tallennettua yhteystietoluetteloasi vain tunnistaaksemme ja ilmoittaaksemme sinulle yhteyshenkilöistä, jotka ovat myös rekisteröityneet käyttämään Sivustoa. . Voit poistaa sivuston ja kolmannen osapuolen tilisi välisen yhteyden ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai tilisi asetusten kautta (jos sovellettavissa). Yritämme poistaa kaikki palvelimillemme tallennetut tiedot, jotka on hankittu tällaisen kolmannen osapuolen tilin kautta, lukuun ottamatta käyttäjätunnusta ja profiilikuvaa, jotka liittyvät tiliisi. Hyväksyt ja hyväksyt sen, että voimme käyttää kolmannen osapuolen tiliin liittyvää sähköpostiosoitetta ja mobiililaitteeseesi tai tablettitietokoneellesi tallennettua yhteystietoluetteloasi vain tunnistaaksemme ja ilmoittaaksemme sinulle yhteyshenkilöistä, jotka ovat myös rekisteröityneet käyttämään Sivustoa. . Voit poistaa sivuston ja kolmannen osapuolen tilisi välisen yhteyden ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai tilisi asetusten kautta (jos sovellettavissa). Yritämme poistaa kaikki palvelimillemme tallennetut tiedot, jotka on hankittu tällaisen kolmannen osapuolen tilin kautta, lukuun ottamatta käyttäjätunnusta ja profiilikuvaa, jotka liittyvät tiliisi. Hyväksyt ja hyväksyt sen, että voimme käyttää kolmannen osapuolen tiliin liittyvää sähköpostiosoitetta ja mobiililaitteeseesi tai tablettitietokoneellesi tallennettua yhteystietoluetteloasi vain tunnistaaksemme ja ilmoittaaksemme sinulle yhteyshenkilöistä, jotka ovat myös rekisteröityneet käyttämään Sivustoa. . Voit poistaa sivuston ja kolmannen osapuolen tilisi välisen yhteyden ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai tilisi asetusten kautta (jos sovellettavissa). Yritämme poistaa kaikki palvelimillemme tallennetut tiedot, jotka on hankittu tällaisen kolmannen osapuolen tilin kautta, lukuun ottamatta käyttäjätunnusta ja profiilikuvaa, jotka liittyvät tiliisi. Voit poistaa sivuston ja kolmannen osapuolen tilisi välisen yhteyden ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai tilisi asetusten kautta (jos sovellettavissa). Yritämme poistaa kaikki palvelimillemme tallennetut tiedot, jotka on hankittu tällaisen kolmannen osapuolen tilin kautta, lukuun ottamatta käyttäjätunnusta ja profiilikuvaa, jotka liittyvät tiliisi. Voit poistaa sivuston ja kolmannen osapuolen tilisi välisen yhteyden ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai tilisi asetusten kautta (jos sovellettavissa). Yritämme poistaa kaikki palvelimillemme tallennetut tiedot, jotka on hankittu tällaisen kolmannen osapuolen tilin kautta, lukuun ottamatta käyttäjätunnusta ja profiilikuvaa, jotka liittyvät tiliisi.

LÄHETYKSET

Ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat, palautteet tai muut meille toimittamasi Sivuston tarjontaa koskevat tiedot (”lähetykset”) eivät ole luottamuksellisia, ja niistä tulee meidän yksinomaista omaisuuttamme. Omistamme yksinoikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet, ja meillä on oikeus käyttää ja levittää näitä lähetyksiä rajoituksetta mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, kaupalliseen tai muuhun tarkoitukseen, ilman vahvistusta tai korvausta sinulle. Luovut täten kaikista moraalisista oikeuksista tällaisiin Lähetyksiin ja takaat, että kaikki tällaiset Lähetykset ovat alkuperäisiä tai että sinulla on oikeus lähettää tällaisia Lähetyksiä. Hyväksyt, että meitä vastaan ei voida vedota mihinkään väitetyistä tai todellisista loukkauksista tai omistusoikeuden väärinkäytöstä toimituksissasi.

KOLMANSIEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOT JA SISÄLTÖ

Sivusto voi sisältää (tai sinulle voidaan lähettää Sivustotarjousten kautta) linkkejä muille verkkosivustoille (“kolmannen osapuolen verkkosivustot”) sekä artikkeleita, valokuvia, tekstiä, grafiikkaa, kuvia, malleja, musiikkia, ääntä, videoita, tietoja, sovellukset, ohjelmistot ja muu sisältö tai kohteet, jotka kuuluvat kolmansille osapuolille tai ovat peräisin kolmansilta osapuolilta (“Kolmannen osapuolen sisältö”). Emme tutki, valvo tai tarkasta tällaisia kolmansien osapuolien verkkosivustoja ja kolmansien osapuolien sisältöä tarkkuuden, asianmukaisuuden tai täydellisyyden varalta, emmekä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen verkkosivustoista, joita käytetään Sivuston kautta tai kolmannen osapuolen sisällöstä, joka on lähetetty , joka on saatavilla Sivuston kautta tai asennettu sivustolta, mukaan lukien sisältö, tarkkuus, loukkaavuus, mielipiteet, luotettavuus, tietosuojakäytännöt tai muut käytännöt, jotka sisältyvät kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai kolmannen osapuolen sisältöön. Kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai kolmannen osapuolen sisällön sisällyttäminen, linkittäminen tai käytön tai asennuksen salliminen ei tarkoita, että me hyväksyisimme ne. Jos päätät poistua Sivustolta ja käyttää kolmannen osapuolen verkkosivustoja tai käyttää tai asentaa mitä tahansa kolmannen osapuolen sisältöä, teet sen omalla vastuullasi, ja sinun tulee olla tietoinen näistä käyttöehdoista. Sinun tulee tarkistaa sovellettavat ehdot ja käytännöt, mukaan lukien tietosuoja- ja tiedonkeruukäytännöt, sellaisilla verkkosivustoilla, joille siirryt Sivustolta tai jotka liittyvät mihin tahansa käyttämääsi tai Sivustolta asentamaasi sovellukseen. Kaikki kolmannen osapuolen verkkosivustojen kautta tekemäsi ostokset tehdään muiden verkkosivustojen kautta ja muilta yrityksiltä, emmekä ota mitään vastuuta sellaisista ostoista, jotka ovat yksinomaan sinun ja sovellettavan kolmannen osapuolen välillä. Hyväksyt ja tunnustat, että emme tue kolmansien osapuolien verkkosivustoilla tarjottuja tuotteita tai palveluita ja pidät meidät vaarattomina tällaisten tuotteiden tai palvelujen oston aiheuttamista haitoista. Lisäksi pidät meidät vaarattomina kaikista sinulle aiheutuneista menetyksistä tai sinulle aiheutuneista vahingoista, jotka liittyvät kolmannen osapuolen sisältöön tai johtuen millään tavalla kolmannen osapuolen sisällöstä tai yhteydenpidosta kolmansien osapuolten verkkosivustoihin.

SIVUN HALLINTA

Pidätämme oikeuden, mutta emme velvollisuutta, (1) tarkkailla Sivustoa näiden käyttöehtojen rikkomusten varalta; (2) ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin jokaista henkilöä vastaan, joka oman harkintamme mukaan rikkoo lakia tai näitä käyttöehtoja, mukaan lukien rajoituksetta tällaisen käyttäjän ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille; (3) oman harkintamme mukaan ja rajoituksetta evätä, rajoittaa pääsyä, rajoittaa saatavuutta tai poistaa käytöstä (sikäli kuin se on teknisesti mahdollista) minkä tahansa lahjoituksesi tai sen osan; (4) oman harkintansa mukaan ja ilman rajoituksia, ilmoitusta tai vastuuta poistaa Sivustolta tai muuten poistaa käytöstä kaikki tiedostot ja sisältö, jotka ovat liian kokoisia tai jollakin tavalla rasittavia järjestelmillemme;

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Välitämme tietosuojasta ja tietosuojasta. Tutustu tietosuojakäytäntöömme: ciaopizzaburger.fi/tietosuojakaytanto/ . Käyttämällä Sivuston tarjouksia sitoudut noudattamaan tietosuojakäytäntöämme, joka sisältyy näihin käyttöehtoihin. Huomaa, että sivuston tarjoukset isännöidään Alankomaissa. Jos käytät Sivuston tarjontaa miltä tahansa muulta maailman alueelta, jossa henkilötietojen keräämistä, käyttöä tai luovuttamista koskevat lait tai muut vaatimukset poikkeavat Alankomaiden sovellettavista laeista, siirrät tietojasi jatkamalla Sivuston käyttöä. Alankomaihin, ja annat nimenomaisesti suostumuksesi tietojesi siirtämiseen ja käsittelyyn Alankomaissa.

Tekijänoikeusrikkomukset

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia. Jos uskot, että mikä tahansa sivustolla tai sen kautta saatavilla oleva materiaali loukkaa omistamaasi tai hallitsemaasi tekijänoikeutta, ilmoita siitä meille välittömästi käyttämällä alla annettuja yhteystietoja (”Ilmoitus”). Kopio Ilmoituksestasi lähetetään henkilölle, joka on lähettänyt tai tallentanut ilmoituksessa mainitun materiaalin. Huomaa, että sovellettavan lain mukaan saatat olla vastuussa vahingoista, jos annat olennaisia vääriä tietoja ilmoituksessa. Jos et ole varma, että Sivustolla oleva tai linkitetty materiaali loukkaa tekijänoikeuksiasi, sinun tulee ensin ottaa yhteyttä asianajajaan.

KÄYTTÖAIKA JA PÄÄTTYMINEN

Nämä käyttöehdot ovat täysin voimassa, kun käytät sivustoa. Rajoittamatta näiden käyttöehtojen muita ehtoja, pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan ja ilman erillistä ilmoitusta tai vastuuta kieltää pääsy sivuston tarjontaan ja niiden käyttö (mukaan lukien tiettyjen IP-osoitteiden estäminen) keneltä tahansa henkilöltä mistä tahansa syystä. tai ilman syytä, mukaan lukien rajoituksetta näiden käyttöehtojen tai soveltuvien lakien tai määräysten sisältämän esityksen, takuun tai sopimuksen rikkominen. Voimme lopettaa käytön tai osallistumisesi sivuston tarjontaan tai poistaa tilisi ja kaiken julkaisemasi sisällön tai tiedot milloin tahansa ilman varoitusta oman harkintamme mukaan.

Jos lopetamme tai keskeytämme tilisi jostain syystä, et saa rekisteröityä ja luoda uutta tiliä omalla nimelläsi, väärennetyllä tai lainatulla nimellä tai minkään kolmannen osapuolen nimellä, vaikka toimisit kolmannen osapuolen puolesta. juhla. Tilisi sulkemisen tai jäädyttämisen lisäksi pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin, mukaan lukien rajoituksetta siviili-, rikos- ja kieltomääräysten hakeminen.

MUUTOKSET JA KESKITTYMISET

Varaamme oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa Sivuston sisältöä milloin tahansa tai mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Varaamme myös oikeuden muuttaa tai lopettaa koko Sivuston tarjonta tai osa niistä ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle Sivustotarjousten muutoksista, hinnan muutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

Emme voi taata, että Sivuston tarjoukset ovat aina saatavilla. Saatamme kohdata laitteisto-, ohjelmisto- tai muita ongelmia tai joutua suorittamaan sivustoon liittyvää ylläpitoa, mikä voi johtaa katkoihin, viiveisiin tai virheisiin. Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa, päivittää, keskeyttää, keskeyttää tai muutoin muokata Sivuston tarjouksia milloin tahansa tai mistä tahansa syystä ilmoittamatta siitä sinulle. Hyväksyt, että emme ole millään tavalla vastuussa menetyksistä, vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat siitä, että et pääse käsiksi tai käytä Sivuston tarjontaa minkä tahansa käyttökatkon tai Sivustotarjousten keskeytymisen aikana. Mitään näissä käyttöehdoissa ei voida tulkita velvoittavan meitä ylläpitämään ja tukemaan Sivuston tarjouksia tai toimittamaan niihin liittyviä korjauksia, päivityksiä tai julkaisuja.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan noudattaen Suomen lakia, ja Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälistä tavarakauppaa koskevan sopimuksen käyttö on nimenomaisesti suljettu pois. Jos asuinpaikkasi on EU:ssa ja olet kuluttaja, sinulla on lisäksi asuinmaasi lain pakollisten säännösten tarjoama suoja. Ciao! PIZZA & BURGER OY ja sinä molemmat suostut alistumaan Helsingin tuomioistuinten ei-yksinomaiseen toimivaltaan, mikä tarkoittaa, että voit esittää vaatimuksen puolustaaksesi kuluttajansuojaoikeuksiasi näiden käyttöehtojen osalta Suomessa tai EU-maassa. jossa asut.

RIIDANRATKAISU

Epäviralliset neuvottelut

Joko sinun tai meidän (yksittäin “osapuoli” ja “osapuoli”) nostamien riitojen, erimielisyyksien tai vaateiden (kukin “kiista” ja yhdessä “kiistat”) ratkaisemisen nopeuttamiseksi ja kulujen hallitsemiseksi. yhdessä ”osapuolet”), osapuolet sopivat yrittävänsä ensin neuvotella kaikista riita-asioista (paitsi ne kiistat, jotka on nimenomaisesti mainittu alla) epävirallisesti vähintään kolmenkymmenen (30) päivän ajan ennen välimiesmenettelyn aloittamista. Tällaiset epäviralliset neuvottelut alkavat osapuolen kirjallisesta ilmoituksesta toiselle osapuolelle.

Sitova välimiesmenettely

Kaikki tämän sopimuksen osapuolten välisistä suhteista johtuvat riidat ratkaistaan yhden välimiehen toimesta, joka valitaan Strasbourgissa sijaitsevaan Euroopan välityskeskukseen kuuluvan Euroopan välitystuomioistuimen välitysmenettelyn ja sisäisten sääntöjen mukaisesti, ja jotka ovat voimassa välimiesmenettelyä koskevan hakemuksen jättämishetkellä ja joiden hyväksymistä tämän lausekkeen hyväksyminen merkitsee. Välimiesoikeuden toimipaikka on Helsinki, Suomi. Käsittelyn kieli on englanti/suomi. Sovellettava aineellinen oikeus on Suomen laki.

Rajoitukset

Osapuolet sopivat, että välimiesmenettely rajoittuu osapuolten väliseen riitaan erikseen. Lain sallimassa laajuudessa: (a) välimiesmenettelyä ei saa liittää mihinkään muuhun menettelyyn; (b) Mikään Riita ei ole oikeutettua tai valtuuksia ratkaista ryhmäkanteen perusteella tai käyttää ryhmäkannemenettelyjä; ja (c) millään kiistalla ei ole oikeutta tai valtuuksia nostaa väitettynä edustajana suuren yleisön tai muiden henkilöiden puolesta.

Poikkeukset epämuodolliseen

Neuvottelut ja välimiesmenettely Osapuolet sopivat, että seuraavat kiistat eivät ole edellä olevien epävirallisia neuvotteluja sitovia välimiesmenettelyjä koskevien määräysten alaisia: (a) kaikki riidat, joilla pyritään panemaan täytäntöön tai suojelemaan osapuolen immateriaalioikeuksia tai jotka koskevat niiden pätevyyttä; (b) kaikki kiistat, jotka liittyvät varkaus-, piratismi-, yksityisyyden loukkaus- tai luvattomaan käyttöön liittyviin väitteisiin tai jotka johtuvat niistä; ja (c) kaikki kieltomääräystä koskevat vaatimukset. Jos tämä säännös todetaan laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kumpikaan osapuoli ei valitse välimiesmenettelyä tämän määräyksen laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi todetun osan soveltamisalaan kuuluvassa riita-asioissa, ja tällaisen riidan ratkaisee toimivaltainen tuomioistuin, joka on luetteloitu ja osapuolet suostuvat alistumaan kyseisen tuomioistuimen henkilökohtaiseen toimivaltaan.

KORJAUKSET

Sivustolla voi olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä Sivuston tarjontaan, mukaan lukien kuvaukset, hinnat, saatavuus ja monet muut tiedot. Varaamme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet sekä muuttaa tai päivittää Sivuston tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Sivusto tarjotaan sellaisenaan ja sellaisena kuin se on saatavilla. Hyväksyt, että käytät sivuston palveluita omalla vastuullasi. Lain sallimassa laajuudessa irtisanoudumme kaikista sivustoon ja sen käyttöön liittyvistä takuista, suorasta tai oletetusta, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja loukkaamattomuuteen. Emme anna takuita tai esityksiä sivuston sisällön tai tähän sivustoon linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä, emmekä ota vastuuta tai vastuuta mistään

(1) sisällön ja materiaalien virheistä, virheistä tai epätarkkuuksista,

(2) henkilövahinko tai omaisuusvahingot, mikä tahansa luonteeltaan, jotka johtuvat pääsystäsi sivustolle ja sen käytöstä,

(3) luvaton pääsy suojatuille palvelimillemme ja/tai kaikki henkilö- ja/tai taloudelliset tiedot. sinne tallennetut tiedot,

(4) sivustolle tai sivustolta tapahtuvan lähetyksen keskeytymisestä tai lopettamisesta,

(5) virheistä, viruksista, troijalaisista tai vastaavista, joita mikä tahansa kolmas osapuoli voi lähettää sivustolle tai sen kautta, ja/tai

(6) virheistä tai puutteista missä tahansa sisällössä ja materiaalissa tai kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet sivuston kautta lähetetyn, siirretyn tai muuten saataville asetetun sisällön käytöstä. Emme takaa, tue, takaa tai ota vastuuta mistään tuotteista tai palveluista, joita kolmas osapuoli mainostaa tai tarjoaa sivuston, minkään hyperlinkin sisältävän verkkosivuston tai minkä tahansa bannerissa tai muussa mainonnassa esiintyvän verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta, emmekä olla osapuolena tai olla millään tavalla vastuussa kaikkien transaktioiden seurannasta sinun ja kolmansien osapuolien tuotteiden tai palveluiden tarjoajien välillä. Kuten ostaessasi tuotetta tai palvelua minkä tahansa välineen tai missä tahansa ympäristössä, sinun tulee käyttää parasta harkintakykyäsi ja olla tarvittaessa varovainen. Vastuurajoitukset emme missään tapauksessa emme tai johtajamme, työntekijämme, tai edustajat ovat vastuussa sinulle tai mille tahansa kolmannelle osapuolelle kaikista suorista, epäsuorista, välillisistä, esimerkillisistä, satunnaisista, erityisistä tai rankaisevista vahingoista, mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tulot, tietojen menetys tai muut vahingot, jotka johtuvat sivuston käytöstäsi, vaikka meille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. epäsuorat, välilliset, esimerkilliset, satunnaiset, erityiset tai rankaisevat vahingot, mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tulot, tietojen menetys tai muut vahingot, jotka johtuvat sivuston käytöstäsi, vaikka meille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. epäsuorat, välilliset, esimerkilliset, satunnaiset, erityiset tai rankaisevat vahingot, mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tulot, tietojen menetys tai muut vahingot, jotka johtuvat sivuston käytöstäsi, vaikka meille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. menetetyt tulot, tietojen menetys tai muut vahingot, jotka johtuvat sivuston käytöstä, vaikka meille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. menetetyt tulot, tietojen menetys tai muut vahingot, jotka johtuvat sivuston käytöstä, vaikka meille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia. Huolimatta tästä päinvastaisesta, vastuumme sinua kohtaan mistä tahansa syystä ja toimen muodosta riippumatta rajoittuu aina summaan, jonka olet mahdollisesti maksanut meille. Tietyt osavaltioiden lait ja kansainväliset lait eivät salli oletettujen takuiden rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki yllä olevista vastuuvapauslausekkeista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia.

KORVAUS

Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään meidät vaarattomina, mukaan lukien tytäryhtiömme, tytäryhtiömme ja kaikki vastaavat virkailijamme, edustajamme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme, kaikilta menetyksiltä, vahingoilta, vastuuvelvollisilta, vaatimuksilta tai vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajajat. ‘ kolmannen osapuolen maksamat palkkiot ja kulut, jotka johtuvat tai jotka johtuvat:

(1) lahjoituksistasi;

(2) Sivuston käyttö;

(3) näiden käyttöehtojen rikkominen;

(4) kaikista näissä käyttöehdoissa esitettyjen ilmoitusten ja takuiden rikkomisesta;

(5) rikkomasi kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, immateriaalioikeudet; tai

(6) kaikista ilmeisistä haitallisista toimista mitä tahansa muuta Sivuston käyttäjää kohtaan, johon olet muodostanut yhteyden Sivuston kautta. Huolimatta edellä mainitusta, pidätämme oikeuden sinun kustannuksellasi ottaa yksinomainen puolustus ja hallinta kaikissa asioissa, joista sinun on korvattava meille, ja suostut toimimaan kustannuksellasi yhteistyössä puolustaessamme tällaisia vaatimuksia. Pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan sinulle kaikista sellaisista vaateista, toimista tai menettelyistä, jotka kuuluvat tämän korvauksen piiriin, saatuamme sen tietoomme.

KÄYTTÄJÄTIEDOT

Säilytämme tiettyjä tietoja, jotka lähetät sivustolle sivuston toiminnan hallintaa varten, sekä tietoja, jotka liittyvät sivuston käyttöön. Vaikka teemme säännöllisiä rutiinivarmuuskopioita tiedoista, olet yksin vastuussa kaikista tiedoista, jotka lähetät tai jotka liittyvät mihin tahansa toimintaan, jonka olet suorittanut käyttämällä sivustoa. Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tällaisten tietojen katoamisesta tai vahingoittumisesta, ja täten luovut kaikista kanneoikeudesta meitä vastaan, jos tällaisten tietojen katoaminen tai vahingoittuminen johtuu. Sähköinen viestintä, tapahtumat ja allekirjoitukset, jotka vierailevat sivustolla, lähettävät meille sähköpostia ja täyttävät verkkolomakkeita, ovat sähköistä viestintää. Hyväksyt sähköisen viestinnän vastaanottamisen ja hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedot, ja muu viestintä, jonka tarjoamme sinulle sähköisesti, sähköpostitse ja sivustolla, täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan viestintä on oltava kirjallista. Hyväksyt täten sähköisten allekirjoitusten, sopimusten, tilausten ja muiden tietueiden käytön sekä ilmoitusten, käytäntöjen ja tietueiden sähköisen toimituksen aloittamistamme tai suorittamistamme tapahtumista tai sivuston kautta. Luovut täten kaikista lakien, asetusten, sääntöjen, määräysten tai muiden lakien mukaisista oikeuksista tai vaatimuksista millä tahansa lainkäyttöalueella, joka edellyttää alkuperäistä allekirjoitusta tai ei-sähköisten asiakirjojen toimittamista tai säilyttämistä tai maksuja tai hyvitysten myöntämistä millä tahansa muulla tavalla. kuin sähköisin keinoin. Hyväksyt täten sähköisten allekirjoitusten, sopimusten, tilausten ja muiden tietueiden käytön sekä ilmoitusten, käytäntöjen ja tietueiden sähköisen toimituksen aloittamistamme tai suorittamistamme tapahtumista tai sivuston kautta. Luovut täten kaikista lakien, asetusten, sääntöjen, määräysten tai muiden lakien mukaisista oikeuksista tai vaatimuksista millä tahansa lainkäyttöalueella, joka edellyttää alkuperäistä allekirjoitusta tai ei-sähköisten asiakirjojen toimittamista tai säilyttämistä tai maksuja tai hyvitysten myöntämistä millä tahansa muulla tavalla. kuin sähköisin keinoin. Hyväksyt täten sähköisten allekirjoitusten, sopimusten, tilausten ja muiden tietueiden käytön sekä ilmoitusten, käytäntöjen ja tietueiden sähköisen toimituksen aloittamistamme tai suorittamistamme tapahtumista tai sivuston kautta. Luovut täten kaikista lakien, asetusten, sääntöjen, määräysten tai muiden lakien mukaisista oikeuksista tai vaatimuksista millä tahansa lainkäyttöalueella, joka edellyttää alkuperäistä allekirjoitusta tai ei-sähköisten asiakirjojen toimittamista tai säilyttämistä tai maksuja tai hyvitysten myöntämistä millä tahansa muulla tavalla. kuin sähköisin keinoin.

MUITA

Nämä käyttöehdot ja kaikki sivustolle julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme. Se, että emme käytä tai pane täytäntöön jotakin näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä. Nämä käyttöehdot ovat voimassa lain sallimassa laajuudessa. Voimme siirtää minkä tahansa tai kaikki oikeutemme ja velvollisuutemme muille milloin tahansa. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, viivästyksistä tai laiminlyönneistä, jotka johtuvat mistä tahansa syystä, joka ei ole meidän kohtuullisessa hallinnassamme. Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys tai osa siitä todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseisen ehdon tai osan siitä katsotaan erotettavissa näistä käyttöehdoista, eikä se vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Sinun ja meidän välille ei synny yhteisyritys-, kumppanuus-, työ- tai edustussuhdetta näiden käyttöehtojen tai Sivuston käytön seurauksena. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan, koska olemme laatineet ne. Luovut täten kaikista puolustuksistasi, jotka perustuvat näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ratkaistaksesi Sivustoa koskevan valituksen tai saadaksesi lisätietoja Sivuston käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

Ciao! PIZZA & BURGER OY
Näyttelijäntie 14, Helsinki 00400, Suomi
sähköposti:  info@ciaopizzaburger.fi 
puhelin: +358406836168